Over juice heroes

Juice Heroes maakt gezonde juices & detox kuren van reststromen groente en fruit. 

Tegen voedselverspilling

Strijden tegen voedselverspilling en het meest gezonde sap van Nederland maken. Dat is onze missie!

Gezonde juices

Onze gezonde juices zitten vol vitamines, mineralen en antioxidanten die jouw gezondheid een boost geven. 

Sinds 2014

Het begon in 2014 met het maken van smoothies en juices bij bedrijven, evenementen en festivals door het land.

Maurits Schuijf

Onze Missie

Wij zijn Juice Heroes gestart om twee simpele redenen. Een gezonder leven op een super makkelijke manier toegankelijker maken voor iedereen. En tegelijkertijd voedselverspilling tegengaan.

Van al het voedsel dat wereldwijd wordt weggegooid valt verreweg het grootste gedeelte in de categorie ‘groente en fruit’. Het gaat helaas écht om miljarden tonnen per jaar.

De voornaamste redenen waarom groente en fruit wordt verspild; het ziet er niet mooi genoeg uit! Wij kunnen het niet aanzien dat mooie natuurproducten om deze reden in het afval belanden. Daarom gebruiken wij ze met liefde in onze juices. 

Hoe het begon

Sinds 2014 zijn wij bezig met gezonde catering bij bedrijven en staan we met onze smoothie foodtruck op evenementen door het hele land. We zijn inmiddels experts als het aankomt op het maken van de lekkerste smoothies en meest gezonde juices op locatie. Ook geloven we sterk in de wisselwerking van gezond eten en gezond leven. 

Nu willen we deze kennis gaan inzetten om al dat mooie groente en fruit van de afvalberg te redden. Juice Heroes to the rescue!

 

Gezonde juices

We slaan de handen ineen met chef koks en diëtisten voor zodat iedere juice heerlijk smaakt en vol gezonde voedingsstoffen zit. Zo zitten onze juices vol vitamines, mineralen en antioxidanten die allemaal van nature in groente en fruit aanwezig zijn.

Ons hele proces is erop ingericht ervoor te zorgen dat al deze gezonde voedingsstoffen behouden blijven, zodat jij op jouw moment van het meest optimale sap kan genieten.

Zowel als aanvulling op je huidig eetpatroon als onderdeel van een detox kuur, geven onze juices je gezondheid een boost!

Juice Heroes

gr groente en fruit per flesje

Smaken

Juices bezorgd

Vitamines

KOM IN CONTACT

Neem contact met ons op voor vragen, bestellingen of samenwerkingen. Of bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen.

JUICE HEROES

Juices en detox kuren van

gered groente en fruit

 

Hoofdkantoor

Vershal in de Vechtclub XL

Europalaan 2c

3526 KS Utrecht

Contact

030 227 2346

info@juiceheroes.nl